Rejestratory są to małe elektroniczne urządzenia do pracy autonomicznej pozwalające na monitorowanie temperatury i/lub wilgotności powietrza, wody, pary wodnej i ciał stałych, napięcia i natężenia prądu. Szczególne znaczenie ma stosowanie rejestratorów w systemie analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli przy produkcji i przechowywaniu żywności, zwanym HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points).
Rejestratory temperatury i wilgotności mogą być wykorzystywane do monitorowania parametrów powietrza w pomieszczeniach, magazynach, hurtowniach, chłodniach, zamrażarkach, cieplarkach oraz innych miejscach wymagających stałej kontroli tych parametrów a także w transporcie produktów żywnościowych i farmaceutyków.
Z ofertą cenową naszych rejestratorów temperatury, wilgotności i ciśnienia można zapoznać się na stronie omnic.pl
Rejestrator temperatury
Ekonomiczny rejestrator temperatury i wilgotności
Ekonomiczny rejestrator temperatury i wilgotności
Rejestrator temperatury do kontroli procesów termicznych
Rejestrator temperatury do kontroli procesów termicznych.
Rejestrator temperatury do kontroli procesu pasteryzacji.
Rejestrator temperatury do kontroli procesów termicznych
Rejestrator temperatury do kontroli procesów pasteryzacji.
Radiowe rejestratory temperatury i wilgotności
Termistor, Pt100 i Pt1000.
Rejestrator temperatury i wilgotności
Rejestrator temperatury, napięcia i prądu
Rejestratory temperatury i wilgotności
Rejestrator temperatury dla transportu
Radiowe rejestratory temperatury i wilgotności
Rejestratory autonomiczne do monitorowania temperatury i wilgotności (w tym prądowe)