DT605MFC i DT655HFC
Termometry
Elektroniczny termometr wodoszczelny do kontroli temperatury żywności w przetwórstwie, chłodnictwie i na każdym etapie produkcji.
Charakterystyka
Wodoszczelny (IP67)
Odczyty dokładne, stabilne i powtarzalne
Kieszonkowy, elektroniczny, cyfrowy
Funkcja ON/OF i MIN/MAX (tylko DT605MFC)
Automatyczne wyłączanie
Przełączanie °C / °F
Sztywna sonda pomiarowa
Parametry techniczne
Zakres pomiaru: DT605MFC -50°C +150°C
Zakres pomiaru: DT655HFC -50°C +300°C
Rozdzielczość: 0,1°C - 1°C
Dokładność: ±1°C
Próbkowanie: 0,7sek.
Sonda ze stali nierdzewnej: 12cm
Zasilanie: bateria LR44
Zastosowanie produktu
Termometry DT605MFC/DT655HFC mogą być stosowane do kontroli temperatury produktów żywnościowych w przetwórstwie żywności, gastronomii, chłodnictwie i transporcie.